Telefon:060/4400404
Email:aeroweltdoo@gmail.com
default-logo

Ski škola SNOW STARS TEAM je registrovana za pružanje usluga u obuci skijanja i snowboarda, a prava na obavljanje ovih delatnosti u TC Kopaonik regulisana su ugovorom sa JP Skijlišta Srbije.

 

U želji da postave visoke standarde u organizacionom, tehničkom i metodičkom smislu okupili su pedeset visokokvalifikovanih instruktora koji poseduju IVSI i ISIA licence za rad izdate i overene od strane Udruženja učitelja skijanja Srbije i Skijaškog saveza Srbije.

 

Okosnicu tima ski škole skijanja čine učitelji koji potiču iz sistema GENEX škola skijanja. Snow Stars Team – podmladak sastavljen je od instruktora čiji entuzijazam, vedrina i radni elan predstavljaju zaštitni znak škole. Većina angažovanih učitelja su profesori sporta i fizičkog vaspitanja.

 

Bogato iskustvo u radu sa decom u osnovnim i srednjim školama, školama različitih sportova, sportskim kampovima, u školi skijanja, kao i vrhunski takmičarski rezultati koji stoje iza pojedinih učitelja predstavljaju osnovu na kojoj je izgrađen sistem Snow Stars Team škole skijanja.

 

Takođe, tim Snow Stars Team ski škole skijanja je kvalifikovan za rad sa odraslim osobama svih starosnih doba na svim nivoima znanja skijanja i snowboarda.

Ski skola Kopoanik